G-GCJ1M66PWW Surprize de la iepuraș
top of page

Povestile din spatele pasiunii

Caută

Surprize de la iepuraș


Se apropie Paștele și începe forfota prin magazine. De la alimente, hăinuțe noi pentru copii, poate o jucărie, la perdele noi, decorațiuni pentru casă și poate și ceva daruri simbolice pentru cei dragi, toate trebuie alese și puse la locul lor.



E frumos, din ce în ce mai frumos și mai soare, și grădinile pline de culoare și flori ne înveselesc ochii și sufletul.


Rămâne totuși întrebarea “ce dăruiesc celor dragi?”.




Iată că anul acesta pot veni cu o propunere mai altfel, pe lângă decorațiunile din magazin personalizate sau nu, pe lângă micile piese de mobilier decorate de noi, poți dărui un workshop.


Și da, există în continuare varianta clasica în care vii, achiți workshopul pentru acea persoană creativă de lânga tine (sau chiar pentru tine însuți ) urmând să stabilim de comun acord o dată la care acesta să aibă loc sau îți poți încerca șansa participând la tragerea la sorți pe care am organizat-o împreună cu Deșteptarea de Bacău.




Ce trebuie să faci pentru asta?

Nimic mai simplu: achiziționezi zece numere ale ziarului tipărit ce conțin cupoane, apoi le decupezi (sigla Soul Paint Atelier), le aduci pe toate la noi în magazin până pe 5mai și te înscrii la tragerea la sorți cu nume și un număr de telefon la care să te găsim (dacă ești printre cei trei norocoși) și aștepți tragerea la sorți din data de 7 mai.

Dacă ești unul din cei trei, stabilim apoi împreună când facem workshopul astfel încât să te bucuri pe deplin de orele petrecute în atelier.


Cu siguranță după alergătura de Paște, o experientă plină de culoare și bucurie va fi o relaxare meritată de orice persoană.


Eu te aștept cu drag, pensule si vopsele.

Adriana

Soul Paint Atelier










bottom of page