G-GCJ1M66PWW
top of page

 

Mai josi puteti citi termenele si conditiile Webshopului soulpaintatelier.com. Va invitam sa consultati acest document, ca parte integranta a principiilor noastre de onestitate, corectitudine, transparenta si impartialitate. Va dam la cunostinta, ca acest document nu este inregistrat in registru, se poate accesa numai in format electronic, nu se considera a fi un contract scris.

Prezentul document reglementeaza utilizarea site-ului www.soulpaintatelier.com, toate serviciile si produsele oferite utilizatorului care acceseaza site-ul. Va rugam sa va insusiti prezentul document, precum si toate eventualele atentionari legale cuprinse in alte pagini ale acestui site.

Accesul, navigarea si folosirea site-ului implica acceptarea in totalitate de catre D-voastra, a prezentelor conditii de folosire a site-ului. In cazul in care nu acceptati sau acceptati partial Termenii si conditiile prezentului document, nu va este consimtit accesul, navigarea, folosirea site-ului.

1.    COMPORTAMENTUL UTILIZATORILOR
2.    DREPTUL DE PROPRIETATA INTELECTUALA
3.    COMUNICARI ALE UTILIZATORULUI
4.    COMUNICARI COMERCIALE 

5.    SECURITATE
6.    LIMITAREA RESPONSABILITATII

7.    MODIFICARI
9.    DISPUTE
9.   SUGESTII

10. CONDITII DE GARANTIE, RENUNTARE LA COMANDA

1. COMPORTAMENTUL UTILIZATORILOR

Prin „utilizator” se intelege orice persoana care acceseaza site-ul, independent de scopul, mijloacele, interesele si calitatea cu care actioneaza. Utilizatorul este de acord sa folosesca site-ul doar in scopuri legale. Utilizatorului ii este interzisa postarea si transmiterea prin site a oricaror materiale cu caracter nelegal, vatamator, amenintator, abuziv, hartuitor, defaimator, vulgar, obscen, profanator, discriminator, publicitar sau de natura sa incurajeze un comportament care constituie elementele unei infractiuni.
In timpul utilizarii site-ului si accesarii serviciilor, utilizatorul se obliga:
a) sa nu desfasoare activitati de tip cracking, hacking sau altele asemenea, care pun in pericol buna functionare a site-ului, a serverului, securitatea informatiilor etc.;
b) sa nu introduca cod sau secvente de cod cu caracter de virusi sau malware care ar putea pune in pericol securitatea datelor si a sistemului;
c) sa nu modifice, sa nu copieze, sa nu transmita, sa nu distribuie, sa nu afiseze, sa nu publice, sa nu reproduca, sa nu vinda si sa nu creeze produse asemanatoare sau derivate, sau orice fel de informatii sau servicii obtinute prin intermediul acestui site;
d) sa nu modifice, sa nu altereze, sa nu copieze, sa nu transmita, sa nu distribuie, sa nu afiseze, sa nu publice, sa nu reproduca, sa nu vinda, sa nu stearga si sa nu reelaboreze (reverse engineering) continutul site-ului, si nici codul sau secventele de cod folosite de acesta, inclusiv indicatiile referitoare la dreptul de autor, marca inregistrata;
e) sa nu foloseasca site-ul si continutul sau in scopuri ilegale;
f) sa nu acceseze in mod neautorizat baza de date a site-ului.
Utilizatorul se obliga, de asemenea, sa nu violeze masurile tehnnologice si de protectie ale site-ului, si sa respecte drepturile de proprietate intelectuala ale www.soulpaintatelier.com.

2. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Intregul continut al www.soulpaintatelier.com, indiferent de natura sa,  este proprietatea exclusiva a www.soulpaintatelier.com, fiind protejat de legislatia privind protectia drepturilor de autor, a marcilor, a brevetelor si a altor drepturi de proprietate intelectuala.
Denumirea „www.soulpaintatelier.com”, logo-urile si simbolurile asociate ei, precum si combinatii ale acestora cu orice cuvant, simbol grafic sau sub orice alta forma folosite pe site, sunt proprietate privata. Ele nu pot fi in nici un mod utilizate fara acordul prealabil si explicit exprimat in scris al www.soulpaintatelier.com.
Orice utilizare abuziva a site-ului este in mod sever interzisa si cade sub incidenta sanctionatorie a normelor legale in vigoare, atragand raspunderea utilizatorului.

3. COMUNICARI ALE UTILIZATORULUI

Site-ul www.soulpaintatelier.com va informeaza ca utilizatorul este unicul raspunzator de continutul mesajelor pe care le posteaza pe site. Exceptie sunt datele personale, al caror tratament este supus dispozitiilor Noului Regulament al Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR).
Site-ul www.soulpaintatelier.com isi rezerva dreptul de a elimina sau muta mesaje, precum si de a restrictiona accesul in orice moment utilizatorilor sai, fara nici o notificare prealabila, in situatia in care, fara a avea acordul prealabil scris al nostru:
a) publica, transmit sau fac referire la orice tip de mesaj care poate fi definit ca fiind „publicitate” la diverse categorii de bunuri si servicii sau intra in categoria mesajelor comerciale nesolicitate sau care contin recomandari de a cumpara sau de a nu cumpara un anumit produs sau serviciu;
b) publica, transmit sau fac referire la mesaje care contin informatii confidentiale sau la mesaje care au rolul de a afecta pretul, imaginea sau valoarea de piata al unui produs sau serviciu, a unei marci sau al unui brand comercial;
c) publica, transmit sau fac referire la mesaje care contin texte amenintatoare, ilegale, injurioase, abuzive, indecente. Textele care contin atitudini critice trebuie sa respecte intru-totul regulile unei polemici civilizate;
d) publica, transmit sau fac referire la mesaje care contin virusi sau orice alte secvente de cod distructive sau care pot intrerupe, elimina sau limita functionalitatea Site-ului sau a oricaror alte sisteme informatice ale acestuia;
e) colecteza orice fel de informatie indentificabila personal de la ceilalti utilizatori ai ste-ului.
In situatia in care, prin nerespectarea conditiilor expuse mai sus, pricinuiti, direct sau indirect, o dauna site-ului sau utilizatorilor sai, sunteti de acord sa despagubiti www.soulpaintatelier.com pentru orice paguba, indiferent de natura si intinderea ei.

4. COMUNICARI ELECTRONICE

www.soulpaintatelier.com poate organiza concursuri si campanii promotionale pe care le va aduce la cunostiinta utilizatorilor prin mijloacele de comunicare la care acesta a consimtit in prealabil. Tipul, modul si marimea spatiului alocat pentru publicitate de catre www.soulpaintatelier.com poate fi schimbat in orice moment fara notificarea prealabila a utilizatorilor. Regulamentele acestora vor fi aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului sau  prin intermediul mesajelor de posta electronica, fiind valabile numai pe perioada de desfasurare a campaniei. Promotiile sunt valabile doar in perioada de timp indicata si numai in limita stocului disponibil. www.soulpaintatelier.com poate intrerupe sau anula in orice moment, fara nici o notificare prealabila, orice promotie.
Utilizatorul inregistrat consimte sa nu considere spam comunicarile electronice provenite de la www.soulpaintatelier.com prin intermediul postei electronice.

5. SECURITATE

Nivelul de securitate al tranzactiilor este in conformitate cu cerintele legislative in vigoare. Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru. www.soulpaintatelier.com nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de bug-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru bresele de securitate care pot exista in serverele companiei de hosting care gazduieste site-ul.

6. LIMITAREA RESPONSABILITATII

In nici un caz www.soulpaintatelier.com si furnizorii sai nu pot fi trasi la raspundere pentru nici un fel de daune, indiferent de natura acestora, derivate din utilizarea site-ului si a serviciilor oferite prin intermediul acestuia sau ca urmare a imposibilitatii utilizarii acestora.
Desi face toate eforturile in acest sens, www.soulp[aintatelier.com nu garanteaza ca functionarea site-ului si a serverelor va fi neintrerupta si lipsita de erori, ca informatiile furnizate prin intermediul site-ului sunt corecte si la zi. In nici un caz www.soulpaintatelier.com nu poate fi facut raspunzator pentru daune, directe sau indirecte, derivate din utilizarea sau limitarea accesului la site.
In interiorul continutului site-ului pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. www.soulpaintatelier.com nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta prezinta caracter publicitar sau nu. De asemenea, www.soulpaintatelier.com nu este responsabil asupra continutului paginilor la care se face trimitere din site sau care fac trimitere spre site.
În legatura cu disponibilitatea, exactitatea, gradul de incredere si continutul site-ului, nu se acorda nici un fel de garantie, explicita sau implicita, inclusiv, dar fara limitare la garantii de proprietate sau de neincalcare a drepturilor sau garantii implicite de vandabilitate sau de oportunitate in raport cu un anumit scop.
SoulPaintAtelier.com nu va fi raspunzator pentru nici un fel de daune directe, indirecte, ocazionale, speciale sau conexe, pentru nici un fel de profituri pierdute sau intreruperi ale unor afaceri, care rezulta din folosirea sau din incapacitatea de a folosi acest serviciu.
Sunteti de acord sa despagubiti si sa protejati www.soulpaintatelier.com de orice pretentii sau cereri, inclusiv cheltuieli de judecata sau onorarii pentru consultanta juridica, facute dumneavoastra sau de o terta persoana sau organizatie, datorita sau reiesind din continutul folosirii serviciilor site-ului, conexiunii la acesta, violarii termenilor si conditiilor sau violarii oricaror drepturi ale acelui tert din motive neimputabile www.soulpaintatelier.com .

7. MODIFICARI

SoulPaintAtelier.com isi rezerva dreptul de a modifica oricand TERMENII SI CONDITIILE de fata, fara nicio formalitate si fara preaviz. Modificarile vor fi afisate in aceasta pagina si vor avea efect imediat. SoulPaintAtelier.com se angajeaza sa publice orice modificare intervenita prezentului acord. Modificarile vor avea efect imediat. Accesul in site si folosirea serviciilor implica  faptul ca dumneavoastra v-ati dat acordul asupra noilor termeni ai prezentului acord.
SoulPaintAtelier.com isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale site-ului sau, fara vreo notificare prealabila si fara nicio formalitate. Totodata, SoulPaintAtelier.com isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul continut din site, in situatia cand termenii prezentului document sunt incalcati.

8. DISPUTE

Prezentul acord va fi interpretat si guvernat de legea romana in vigoare. Rezolvarea oricaror controverse derivate sau in legatura cu prezentul acord sau, in orice mod, referitoare la site si la produse, se va face pe cale amiabila. Instanta competenta este cea in a carei raza teritoriala isi are sediul societatea noastra.
Orice notificare ce imbraca un caracter oficial trebuie trimisa in scris, la adresa mentionata in prezentul document, cu confirmare de primire.
Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.soul[paintatelier.com si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.

9. SUGESTII

Pentru orice întrebari sau sugestii ne puteti scrie la adriana.nica@yahoo.com , sau puteti folosi sectiunea „contact” de pe site. Va suntem alături în proiectele dumneavoastră DIY.

10.CONDITII DE GARANTIE, RENUNTARE LA COMANDA

 • Aveţi dreptul de a renunţa la cumpărare în decurs de 14 zile după primirea produselor comandate. În acest caz veţi primi înapoi preţul produselor în următoarele 14 zile după returnarea produselor. Vă rugăm să ne anunţaţi cât mai repede despre renunţarea la cumpărare.

 • În cazul renunţării la cumparăre la produse:

  • cumpărătorul va suporta toate costurile care apar din cauza renuntării

  • returnarea nu se referă la costurile de transport

  • mai întâi trebuie să primim produsele returnate, doar după aceea se va rambursa preţul lor

  • produsul se va primi înapoi doar în ambalajul original, împreună cu factura, dacă aţi deschis ambalajul nu mai puteţi renunţa la cumpărare

  • produsele restituite trebuie să fie în stare perfectă, nedeteriorate şi fără urme de uzură sau folosire. În cazul neîndeplinirii acestei condiţii, ne rezervăm dreptul de a nu rambursa preţul acestora

bottom of page