G-GCJ1M66PWW
top of page
Soul Paint Atelier Bacau Tehnici Perete DIY Reconditionare Mobilier IOD KIT Incepatori Ann

Curs tehnici decorare si antichizare perete

Ce învățăm în acest curs? 

Este modul ideal de învăța să-ți redecorezi căminul, de a vopsi unul sau mai mulți pereți, fără să fie nevoie să-ți aduci în casă o echipă de zugravi.

 Știm cât este de distractiv să-ți invadeze spațiul personal niște meșteri, să știi când vin, dar să nu știi când pleacă, să-ți răspundă la orice cerință cum că știu ei mai bine. 

Cum ar fi dacă ți-am oferi noțiunile de bază pentru a vopsi și decora un perete accent, îți oferim materialele, urmând ca tu să ți-l înfrumusețezi în timpul tău liber așa cum îți dorești?

Ce vom învăța în cadrul acestui curs? Vom petrece împreună aproximativ 4 – 4,5 ore în care vom exersa:

- aplicare de structură cu ajutorul gletului și opțional Saltwash 

- aplicare de modele texturate cu ajutorul șabloanelor (simple sau 3D)

- decorăm cu vopsele de perete Annie Sloan în combinații armonioase

- antichizăm cu ceară metalizată (auriu sau argintiu)

- decorăm cu foița metalizată (auriu, argintiu, cupru) sau acrilice metalizate

 - lucrăm cu șpaclu, gletieră venețiană, gletieră clasică, șabloane, pensule, bureți, plus diverse modalități de aplicare a materialelor la care nici nu te-ai fi gândit.

Cu ce vei pleca de la curs?

Pe lângă reducerea de 10% la achiziția de materiale pentru două săptămâni, vei pleca cu o placă de aproximativ 50x70cm decorată în timpul cursului pe care o poți folosi ca decor în casa ta. În plus, vom exersa și o vopsire clasică cu vopseaua ultralavabilă de perete Annie Sloan, așa că vei vedea cât este de simplu să-ți regândești complet un interior și să pui în practică planurile de redecorare singură sau împreună cu familia.
 

Vom discuta despre combinații cromatice, procentaje recomandate de culori într-o încăpere, noțiuni de teoria culorilor și vom studia diverse efecte ale luminii într-un interior. Cursurile de design interior făcute ne-au dat o altă viziune asupra modului în care gândim un interior și vă vom împărtăși toate secretele.

Practic, vei pleca cu poftă de vopsit, noțiuni de bază despre diverse moduri de decorare și instrumentele cu care facem acest lucru și cu reducere la toate materialele necesare.

Să fie culoare!

Soul Paint Atelier Bacau Tehnici Perete DIY Reconditionare Mobilier IOD KIT Incepatori Ann

Call 

  +40 740 311 328  

Email 

Follow

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page