G-GCJ1M66PWW
top of page

Despre Annie Sloan...

Descoperiți povestea din spatele mărcii Annie Sloan și a vopselelor sale Chalk Paint. Aflați cum pasiunea și experiența sa în design interior au condus la dezvoltarea unor produse inovatoare și de înaltă calitate pentru recondiționarea mobilierului și decorare. Vă invităm să explorați universul Annie Sloan și să vă inspirați pentru proiectele dvs. DIY

About Annie Sloan-2.png

Annie Sloan și-a inventat vopseaua revoluționară de mobilier, Chalk Paint®, în urmă cu peste 30 de ani și nu a încetat să rafineze și să-și îmbunătățească formula de atunci.

Annie s-a pregătit ca un artist de treabă și s-a orientat spre lucrări decorative după universitate la mijlocul anilor ’70, în timp ce picta murale în case oamenilor  ca niște comisioane. Până în 1987, Annie scrisese cartea cu un succes fenomenal, „Cartea completă a tehnicilor de vopsire decorativă”, care este considerată a fi

biblia industriei pe această temă. 

Incapabilă să găsească vopselele cu care dorea să lucreze, Annie și-a folosit cunoștințele de culoare, vopsea, pigmenți și istoria artei și a dezvoltat 

Chalk Paint ™ / ® în 1990.

Annie își conduce afacerea, Annie Sloan Interiors, din Oxford, Anglia,

împreună cu soțul ei David și o echipă uimitoare care se ocupă de branding, marketing, PR și distribuție la nivel mondial. Oxford este baza lui Annie de peste 20 de ani și locul unde a dezvoltat Chalk Paint ™ / ® pentru prima dată. Deține un magazin acolo din 2000 și face Chalk Paint® / TM în sediul central.

Născută în Australia, dintr-un tată scoțian și o mamă fijiană, 

Annie a venit în Anglia într-o viață agricolă în Kent, când avea zece ani. 

Cu vrăji în Africa de Sud și conexiuni cu Franța, Cuba și SUA, Annie simte că are rădăcini mondiale. 

Annie are trei fii, dintre care unul Felix, care este director de marcă al companiei, și locuiește în Oxford în ultimii douăzeci și cinci de ani.

Invenția vopselei Chalk Paint™ / ®

About Annie Sloan-4.png

Nimeni nu este mai calificat să dezvolte și să producă Chalk Paint® / ™.

Prima carte a lui Annie, The Complete Book of Decorative Paint Techniques, a fost publicată în 1988. De atunci la publicat 26 de cărți (și o singură Bookazine!) Despre Design interior.

Invenția Chalk Paint® / ™ a rezultat din necesitatea unei vopsele care ar putea fi folosită pentru a obține nenumărate efecte decorative - dar care ar putea fi aplicată, lăsată să se usuce și ceruită într-o zi pentru a se potrivi stilului de viață ocupat al lui Annie ca femeie și mama a trei băieți.

Annie fabrica și folosea propria vopsea de casă timp de mulți ani, în timp ce scria cărți și lucra la restaurarea caselor impunătoare din Marea Britanie și Europa. În 1990, a colaborat cu o fabrică belgiană pentru a produce și vinde vopseaua pe care o făcuse pe scară largă. A fost revoluționar.

Chalk Paint® / ™ a devenit un fenomen global, iar Annie are acum peste 1.700 de magazine. 

Chalk Paint® / ™ rămâne marca cu expertiza în care puteți avea încredere. Standardele înalte ale lui Annie și experiența câștigată din greu ca pictor de mobilier, ca inventator și ca consumator se asigură că Chalk Paint® / ™ rămâne cel mai bun mod de a vă transforma mobilierul și casa. 

Annie folosește Chalk Paint® / ™ zilnic, iar cerințele ei exacte garantează un standard de vârf în industrie.

Emperor's Silk, GIvenry and English Yell

Chalk Paint™

Vopsea Annie Sloan Chalk Paint, cu utilizare universală, pe bază de apă, cu aspect catifelat, ultra mat.

Chalk-Paint-Waxes-120ml-and-500ml-group-

Ceara si Lac

Ceara Annie Sloan Chalk Paint™ Wax  se aplică pentru a obține o finisare fină, catifelată, de nuanțe luminoase pe obiectul vopsit.

Annie Sloan Chalk Paint Roller, Brush an

Accesorii

De la pensule, la deschizator de cutii, gasesti tot ce ai nevoie pentru a lucra mai bine si mai usor.

bottom of page