G-GCJ1M66PWW
top of page
Soul Paint IOD DIY workshop corporate 4.jpg

Workshop creativ pentru echipa ta

Am lucrat în corporații 23 de ani, înțeleg și iubesc procedurile. Și lucrurile făcute ca la carte.

Sunt în același timp un artizan preocupat de culoare, sustenabilitate și salvarea mobilierului vechi, cu poveste, amintiri și suflet. Îmi place să trăiesc frumos și să las în urma mea bucurie și culoare. Lucrez cu niste materiale fabuloase, eco friendly.Iubesc geometria și creativitatea.

 

​Înțeleg ce înseamnă buget și timp limită.

Am experiență ca formator certificat.

Ce vreau să-ți spun este că înțeleg lumea din care vii și știu faptul că e din ce în ce mai greu să surprinzi o echipă cu o activitate wow într-un teambuilding. Sau cu diverse alte ocazii. Am fost acolo, am cautat. Și de multe ori mi-a fost greu să gasesc. Și am solutii pentru asta.

 

​Tu îmi spui ce timp și ce buget ai disponibil, apoi eu vin cu propuneri funcție de profilul echipei și zona de interes, adaptăm funcție de locație și specificul evenimentului. Pentru că posibilitățile creative sunt infinite. Și complet „out of the box”.Ne putem inspira din workshopurile tip pe care le facem uzual sau îți pot arăta ce am mai lucrat cu diverse alte echipe. Putem lucra proiecte individuale sau putem gândi un proiect mai mare lucrat la comun. Putem discuta și personaliza experiența echipei tale așa cum îți dorești.​

 

Am lucrat cu 24 de oameni, cu 6, 10 sau cu 60. Și a fost de fiecare dată captivant, iar cursanții s-au bucurat și s-au lăsat în voia creativității ca niște copii fără griji. Am lucrat cu echipe de la Autonom, Romania Hypermarche (cora), Cosvitec, Fundația de Sprijin Comunitar sau Avon. ​

 

Cum aș descrie în câteva cuvinte aceste experiențe?

Bucurie. Relaxare. Culoare. Distracție. Stimularea inventivității și a creativității. Și multă informație livrată împreună cu partea practică.

Plus saltul de la “noi nu avem talent” la “wow, noi am facut asta???”

Sunt Adriana, creativa din spatele Soul Paint Atelier și îți garantez o experiență fabuloasă.​

 

Ne găsești aici:

Soul Paint IOD DIY workshop corporate 6.jpg

Call 

  +40 740 311 328  

Email 

Follow

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page