G-GCJ1M66PWW
top of page

Povestile din spatele pasiunii

Caută

De ce ai alege un workshop?

Am fost mereu un copil introvertit.

Eram mică, timidă, mioapă și preferam să mă ascund sub cireșul gigantic din curte cu o carte în mână, pe balansoar. N-am continuat studiile în direcția de a deveni profesor pentru că mi s-a părut imposibil ca eu să stau în fața unei clase de elevi fără să fac un atac de panică.

Am “aterizat” apoi într-o multinațională ce mi-a forțat limitele. Apoi în alta. Alte limite depășite.Au urmat cursuri (și apoi atestat) de formator cu niște oameni care chiar știau ce fac, altfel nu-mi explic cum iei niște indivizi de diverse tipologii și îi faci în câteva săptămâni să devină cursivi și coerenți în fața unor alți oameni.

Apoi am ținut eu cursuri. Apoi diferite formări. Apoi alte cursuri. Și-am descoperit că e mișto.Probabil că ADN-ul a doi părinți profesori a lucrat în final. 😊

Ei, și-acum ajungem la partea frumoasă: știi cum ești când povestești lumii despre lucruri care-ți plac? Mult de tot. Și te pricepi binișor. Și-ți aduc bucurie…

Exact. Este fabulos. Ești ca peștele în apă și nu te-ai mai opri.

Ei bine, așa e la Soul Paint la workshop.


Și partea cea mai faină este faptul că poți povesti despre vopseluri, lemn, culori și 1000 de tehnici de vopsire unor oameni creativi ce abia așteaptă să afle lucruri noi.

Și îi iei de mână și îi duci într-o lume fabuloasă în care ei încep să-și dezvolte creativitatea și fac minuni. Realmente fac minuni. Creează niște lucruri la care nu te-ai fi gândit niciodată și care arată …wow!Și-atunci știi că ești unde trebuie, cu cine trebuie și faci ce trebuie.

Și indiferent cât de obosit ești în weekend, mergi la atelier, pregătești materialele, faci un workshop, cunoști niște oameni minunați și la final ești încărcat cu atâta bucurie, cu atât de mult frumos și bine, încât ai lua-o din nou de la capăt oricând.

Iar când vezi că omul ce a intrat în atelier cu 3-4 ore înainte ușor stingher, puțin curios, poate încărcat cu problemele săptămânii trecute, pleacă cu un zâmbet laaarg pe față și cu un obiect fabulos lucrat de mâinile lui, știi că ți-ai făcut treaba ok.

Așadar, de ce workshop?


Pentru că la Soul Paint workshop înseamnă în primul rând bucurie.

Înseamnă conectare prin forme și culori cu noi înșine, dar și cu ceilalți, înseamnă o nuanțare a stării prin creativitate, înseamnă satisfacția propriei creații.


Tu când vii să te bucuri alături de noi?

Comentários


bottom of page