G-GCJ1M66PWW Alături de tine în 2022
top of page

Povestile din spatele pasiunii

Caută

Alături de tine în 2022

Bună, dragilor!

Cum sunteți? Cum ați trecut peste 2021?


La noi a fost un an cu muncă multă ( faza asta cu job plus mic business, în condiții de pandemie, n-a fost simplă deloc), multe provocări noi, mulți oameni faini intrați în viața noastră, multe chestii noi învățate, multe bucurii și un pic de mândrie că am rezistat: că am reușit să ne facem clienți noi, că am reușit să ne plătim chiria și restul facturilor, că avem de lucru și suntem apreciați pentru ce facem.

Pe plan personal ne bucurăm că am reușit să ne ținem cât de cât sănătoși, că avem copii faini (un adolescent foarte mișto care ne testează limitele zilnic și un proaspăt medic rezident care e deja independent și va fi un medic foarte bun), că ne sunt părinții ok, că ne sunt prietenii aproape (nu neapărat fizic), că reușim să răzbim prin vremurile astea ce nu-s ușoare pentru nimeni. Ne bucurăm că am reușit să ajutăm puțin unde a fost greu și sperăm să putem mai mult la anul.


Din păcate am început anul cu doi caini si îl sfârșim doar cu Leia: dragul de Dex e într-o lume mai faină, fără pocnitori și fără tunete. Love you, kido. Pisicile-s bine 😊


Ce ne dorim? Ce-și doreste toată lumea: sănătate, vremuri bune, oameni dragi alături, o economie stabilă, în care să poți planifica lucruri. Și posibilitatea de a trăi din ce ne place să facem: workshopuri, reinterpretare și recondiționare de mobilier, să te ajutăm să descoperi culorile și bucuria transformărilor prin casă, să ghidăm cât mai mulți oameni în descoperirea bucuriei de a face ceva cu mâinile proprii.


Dar pentru asta avem nevoie de tine:

- să ne dai un review pe Facebook sau pe Google, să ne dai share la postări, să le povestești prietenilor despre noi, să ne recomanzi dacă consideri că merităm;

- să ne spui și dacă e ceva ce putem face mai bine, pentru că asta e foarte important, să ne spui ce așteptări ai de la noi, pentru că suntem o echipă;

- să ne spui ce ai vrea să găsești în magazin, să ne spui ce workshopuri ai vrea să facem, să ne spui cum și ce crezi că ar fi bine să facem anul viitor: pentru că vrem să fim mereu mai buni pentru tine;

- să ne întrebi ce vrei să afli, să ne suni pentru orice nelămurire, să vii în atelier la o cafea (oricând cu drag te așteptăm).


Noi promitem sa fim alături de tine în parcursul tău creativ pas cu pas, să te susținem, să-ți înlăturăm fricile și nelămuririle și să te ajutăm să-ți colorezi viața.

Să fii bine, să fii vesel(ă), să-ți fie oamenii dragi veseli și aproape, și, mai ales, să faci anul viitor ce iți aduce bucurie, să-ți colorezi viața și fiecare zi să aibă măcar o mica rază de soare.

Să-ți fie cald în suflet mereu și să înveți că ești cea mai importantă și faină persoană din viața ta. Pentru că ești.

An nou bun, cald și colorat!

Cu drag de voi,

noi, cei de la Soul Paint

bottom of page