G-GCJ1M66PWW
top of page

Tehnici de decorare pentru avansați

Ce învățăm în acest curs? 

Vom petrece 4 - 4,5 ore lucrand practic extrem de multe tehnici de decorare, ce te pot ajuta atât într-o recondiționare de mobilier, cât și pentru decorarea unor mici obiecte pentru casă (tăvi, casete de bijuterii, decorațiuni de sezon, globuri, etc).

Folosim atât vopselele Annie Sloan, cât și ceară colorată (albă, neagră, maro) sau ceară metalizată (auriu, argintiu) pentru antichizare și patină, dar și multitudinea de accesorii pentru decorare de la Iron Orchid Designs, plus foiță metalizată, Saltwash și vopsele acrilice metalizate.

Din gama de la IOD, folosim pentru decorarea plăcilor pe care lucrăm

  • ștampile – ce ne ajută în crearea unui look vintage

  • transferuri – un mod rapid și spectaculos pentru a decora cam orice

  • mulaje – o modalitate spectaculoasă de a adauga structură unei suprafețe

  • Paint Inlays – o tehnică revoluționară de decorare apărută de curând

Practic, nu vei mai avea secrete legate de aplicarea tehnicilor de decorare și vei putea lucra singură o piesă de mobilier sau diverse decorațiuni pentru casă.

Îți recomandăm să faci acest curs după cel de vopsire și antichizare pentru începători, dar nu este obligatoriu, tehnicile sunt spectaculoase, dar simplu de aplicat.

 

Cu ce trebuie să vii la curs?

Cu chef de distracție și îmbrăcată lejer, lucrăm cu vopseluri prietenoase cu mediul, pe bază de apă, dar pigmenții sunt senzationali. Restul materialelor le punem noi la dispozitie, așa că nu trebuie să-ți bați capul. Eventual cu telefonul încărcat ca să faci ce fotografii sau filmulete ai chef pe parcursul cursului.

 

Cu ce vei pleca?

În primul rând cu o stare foarte faină, cu multe cunoștinte, cu inspirație și curaj să te apuci de recondiționat mobilier prin casă. Vei duce acasă plăcuțele lucrate, ce pot deveni decor pentru un perete accent, pot fi suporți de cuiere sau fundal pentru fotografii (cursanții nostri ce lucreaza bijuterii spun că sunt fabuloase) și iti vor aduce constant aminte de cum ai lucrat în tehnicile respective. Vei primi și reducere de 10% pentru două săptămâni la achiziția de materiale din magazin, așa că ai timp să-ți alegi schema cromatică potrivită pentru proiectul tău. Iar noi iți vom fi alături la fiecare pas cu sfaturi și expertiză.

Call 

  +40 740 311 328  

Email 

Follow

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page