G-GCJ1M66PWW
top of page

DESPRE IOD – IRON ORCHID DESIGNS

IOD – Iron Orchid Designs s-a născut din ideile și experiențele a două surori, Josie și Sally din SUA, cu mult înainte ca lucrurile vintage și do-it-yourself să fi devenit trendy. Pasiunea lor de o viață s-a materializat într-un business sub brandul Iron Orchid Designs care întruchipează viziunea și pasiunea lor pentru frumusețea designului prin DIY. Fie că îți dorești o împrospătare de stil în viața ta sau cauți căi creative de a-ți transforma căminul, IOD te va ajuta să-ți exprimi ideile cu ajutorul produselor sale.

Numele Iron Orchid adică ”Orhidea de Fier” simbolizează esența femeii cu tărie de fier și delicatețea orhideei. IOD se adresează tuturor celor care vor să îmbrățișeze frumusețea și inspirația oferită de stilul vintage și vor să realizeze lucruri deosebite, ei înșiși.

Folosiți produsele IOD pentru decorarea mobilierului, pardoselilor, pereților, materialelor textile, sticlei, pentru realizarea bijuteriilor și decorarea prăjiturilor sau pentru alte proiecte mici și mari de decorațiuni.

transferuri IOD Bacau

Transfer decorativ IOD – este un decor de dimensiuni mari, asemănător transferului de imagine folosit pentru 

decorarea mobilierului, pardoselei, geamului sau pentru proiecte mai micuțe

mulaje.jpg

Mulaje decorative IOD – sunt matrițe din silicon care se folosesc pentru realizarea frizelor și a diferitelor decorațiuni mari sau mici, foarte detailate, pe mobilă sau chiar pe prăjituri

stampile iod Bacau

Ștampile decorative pentru decorarea mobilierului, pardoselei, pereților, precum și a materialelor textile sau pentru proiecte mai micuțe, împreună cu vopseaua Annie Sloan Chalk Paint®

bottom of page