G-GCJ1M66PWW
top of page
Bella stampile Decorative 5_edited.jpg

Curs recondiționare mic mobilier

Ce facem în acest curs?

Recondiționăm o piesă de mic mobilier adusă de tine: scăunel, măsuță, lădiță, o noptieră mică sau un cuier. Piesa trebuie să se încadreze în dimensiunile 50x50x70cm, pentru a avea timp să o terminăm. 

Vom agrea împreună ce este de făcut la capitolul pregătiri și le vei face tu acasă, iar în atelier vom vopsi și vom decora cu șablon, transfer sau ștampile, vom alege împreună tipul de finisaj, vom antichiza (sau nu) cu ceară colorata și te vom ajuta să alegi patina potrivită pentru piesa ta (dacă vrei). 

Dacă ai o fotografie de inspirație sau o culoare preferată, este super să ne spui din timp.

La capitolul tratamente putem proteja piesa contra taninilor, dar nu avem timp de tratamente anti carii sau reparații de tâmplărie, maxim de reparație posibilă este chituirea (dacă defectul nu este foarte adânc).

Tu aduci piesa, noi îți punem la dispozite materialele pentru recondiționare și îți arătăm modul corect de lucru pas cu pas. Vom avea cafea, ceai, apă și crănțănele pentru o energie constantă.

Cât durează?

Este cel mai de durată curs al nostru, funcție de complexitatea pieselor și a decorurilor alese, dar și de numărul de persoane înscrise, ține 5-6 ore. Putem agrea să-l facem în două zile sau în una singura.

Ce este important de reținut?

Îti recomandăm să nu aduci o piesă foarte mare sau foarte complexă (multe detalii, bare fine, spații dificil de vopsit). Este mai important să parcurgem toți pașii în tihnă, să obținem un rezultat durabil, decât să facem doar o parte dintr-o piesă mare.

Temperatura și umiditatea ambientală pot impacta major timpii de uscare, așa că o piesă micuță îți lasă timp să pui și întrebări, să bei o cafea, să iei una-doua pauze și să te bucuri de întreg cursul.

Cu ce pleci?

Evident, cu piesa lucrată de tine, cu cunoștințe clare despre etapele unei recondiționări de mobilier și cu reducere 10% la achiziția de materiale pentru următoarele două săptămâni.

La achiziția de materiale primești și consultanță gratuită pe toata durata proiectului.

Call 

  +40 740 311 328  

Email 

Follow

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page