transferuri IOD Bacau

Soul Paint

Untitled-1%25252520copy_edited_edited_ed

 este pasiune pentru lucrurile vechi cu poveste. Aici, piesele de mobilier și decorațiunile primesc o viață nouă, prin culoare și îndrăzneala de a fi diferit!

Hai alături de noi la workshop! Ajuta-ti creativitatea sa înflorească cu produsele noastre!

Folosim in ajutorul nostru produse special concepute pentru lucrul DIY care ne ofera posibilitatea sa ne exprimam creativitatea si ideile, transformand si dand viata diferitelor piese de mobilier. 

Emperor's Silk, GIvenry and English Yell

Annie Sloan

Annie Sloan a inventat vopseaua revoluționară de mobilier, Chalk Paint™, în urmă cu peste 25 de ani și nu a încetat să rafineze și să îmbunătățească formula ei de atunci.

transferuri IOD Bacau

IOD

IOD se adresează tuturor celor care vor să îmbrățișeze frumusețea și inspirația oferită de stilul vintage și vor să realizeze lucruri deosebite, ei înșiși.

Annie Sloan Chalk Paint Roller, Brush an

 Accesorii

Împreună cu restul produselor, Annie Sloan oferă în ajutorul nostru accesorii diferite pentru a ne ajuta în creațiile noastre.

decorate pentru casa.jpg

Workshop

Te învățăm cum sa transformi pasiunea în arta 

RO_AS_Stockist logos_Workshops_LR_05.jpg

Vopsirea mobilierului este o activitate simplă și distractivă, creativă și fără reguli, fiecare persoană are un stil unic, personal. Ești bine-venit la atelierul nostru dacă ai nevoie de un sfat, ajutor sau doar ca sa te inspiri. 

Construim o comunitate, suntem deschiși și susținem dezvoltarea personală a celor care doresc sa învețe mai mult.

Te așteptăm cu drag la unul din workshopurile noastre!

atelier soul paint.jpg