RO_AS_Stockist logos_Workshops_LR_05.jpg

Workshop

Se numeste workshop. Sau, mai pe romaneste, atelier.

Ce facem in cadrul unui workshop? Pai, in primul rand, ne simtim bine, uitam de griji, uitam de job, de probleme, de tot. Mesterim una-alta, functie de tema intalnirii, ne descoperim talente nebanuite, bem un ceai, rontaim ceva mic si dulce si plecam acasa cu un lucrusor facut cu propriile maini si cu o stare muuuult mai buna decat la venire.

Functie de tipul de workshop, poate dura intre 2 si 4 ore sau chiar doua zile a cate 4 ore la cele pentru avansati legate de decorarea unei piese de mobilier mic.

Deoarece suntem distribuitori Iron Orchid Designs principalele workshop-uri sunt legate de produsele lor fabuloase. Deocamdata, pentru ca ne dezvoltam si vrem sa-ti aducem permanent noutati si multe surprize faine.

Putem lucra cu transferuri IOD, cu stampile IOD, cu mulaje IOD si ne ajutam de vopselele Annie Sloan pentru a crea un cadru fain si colorat pe care sa ne desfasuram.

 Invatam tehnici de antichizare, diverse tehnici de aplicare si decorare pe mici obiecte de decor sau chiar pe mobilier de dimensiuni mici. Lucram cu vopsea, tus, stampile, transferuri, mulaje si lut, ceara de multe feluri, lac mat, lucios sau perlat si foarte multe alte materiale de care poate nici n-ai auzit pana azi.

Sa nu uit sa mentionez ca toate astea se pot desfasura la Soul Paint Atelier, in Bacau, intr-o atmosfera extrem de calda si confortabila sau, se pot organiza evenimente corporate la locatii solicitate de firma (gen team building) sau evenimente private la aniversari. Desigur, cele din urma cand vom scapa de vremuri grele.

In urma participarii la workshop ai si reducere de 10% la produsele din magazin pentru urmatoarele doua saptamani.

Poti face cadou un Workshop unei persoane dragi pasionata de mesterit sau poti sa-ti oferi tie cateva ore de relaxare.

Ce-ti promit eu? 

Ca vei pleca acasa cu multa inspiratie, cu o stare tare faina si ca o sa mai vrei sa vii. Atentie, creeaza dependenta!

                    Te astept cu mult drag,

                        Adriana de la Soul Paint Atelier

 

Rezerva-ti un loc in unul din workshopurile urmatoare: